Γίνετε Συνεργάτης μας

Αναζητούμε Συνεργάτες


Η Simply Better παρέχει λογισμικό διαχείρισης παραγγελιών σε Restaurants, Café, Bars, Hotels, Beach Bars, Rented Rooms or Apartments με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπειρία προσωπικού και πελατών.
Θέλουμε να συνεργαστούμε με επιχειρήσεις που διαθέτουν λύσεις ή προϊόντα πληροφορικής σε επιχειρήσεις όπως οι παραπάνω και ενδιαφέρονται να γίνουν μεταπωλητές μας.

Together we win

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστούμε;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Συνεργάτες - Μεταπωλητές

Αν θέλετε να προσφέρετε σε Restaurants, Café, Bars, Hotels, Beach Bars, Rented Rooms or Apartments καινοτόμες λύσεις για παραγγελία σερβιριζόμενου φαγητού/ποτών ή υπηρεσιών αλλά δεν έχετε γνώσεις προγραμματισμού ή χρόνο να το κάνετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με την προοπτική συνεργασίας ως μεταπωλητής.

Χωρίς δεσμεύσεις ή προαγορές, μεταπωλείτε απλά τις λύσεις μας και κερδίζετε προμήθεια με κάθε πώληση ενώ αποκτάτε περισσότερους ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες! Επικοινωνείτε με τον πελάτη για να δείτε τις ανάγκες του, παρουσιάζετε τις λύσεις μας και αν έχετε μια επιτυχημένη πώληση, εμείς διαμορφώνουμε τη λύση κατάλληλα.Προσφέρουμε:

  • Προμήθεια επί των πωλήσεων
  • Bonus αμοιβή στο τέλος του έτους ανάλογη των ετήσιων πωλήσεων
  • Δωρεάν υποστήριξη τηλεφωνικά / email / videocalls